Joventuts Musicals de Ciutadella
AMB EL SUPORT DE
Ajuntament de Ciutadella de Menorca
Consell Insular de Menorca
Govern de les Illes Balears
Obra social Sa Nostra
Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música

ROGER SANS, piano

Dilluns 19 de desembre de 2005 a les 20:45

Sala d'actes del Centre Social “Sa Nostra” (Camí de Maó, 9)

CONCERT PÚBLIC I GRATUÏT

Presentació

Roger Sans

ROGER SANS inicia els estudis musicals el 1990 a l'escola Fusió de Sant Cugat del Vallès, amb Marta Sol de professora de piano, Enric Tió de clarinet i Albert Sàrrias i Heriberto Fonseca de música de cambra. El 1999 va ser acceptat com a estudiant per la pianista Edith Fischer, amb qui estudia durant 3 anys. El setembre del 2002 inicia els estudis superiors a l'Escola Superior de Música de Catalunya amb el pianista Pierre Réach. L'any 2003 combina els estudis a l'ESMUC amb una beca Erasmus a la Guildhall School of Music and Drama de Londres, estudiant amb Ronan O'Hara i també amb Nelly Ben-Or, de qui continua rebent classes, aprofundint en la consciència de la interpretació i en la percepció del cos mitjançant la tècnica Alexander.

Ha rebut també classes dels mestres Josep Colom, Paul Badura-Skoda, Michel Béroff, Gordon Back, Martin Roscoe, Charles Bernard i Miguel A. Dionís; i classes de cambra de Jordi Mora, Charles Tunell, Lluís Pérez Molina i Paul Cortese.

Actualment segueix els seus estudis a la Guildhall School of Music and Drama.

Ha interpretat concerts de piano amb l'Orquestra Simfònica del Vallès, l'Orquestra Simfònica Sant Cugat, la Niedersächsisches Jugendsinfonieorchester i l'Orquestra de Cambra Fusió dirigides per Antoni Ros-Marbà, Josep Ferré, Johannes Meister i Gerassim Voronkov, respectivament.

Ha actuat al Gran Teatre del Liceu, a l'Auditori de Barcelona, a l'Auditori de Sant Cugat, a Tarragona —entre d'altres—, i a Hamburg (Alemanya), La Havana (Cuba) i Suïssa. Tambe ha estat enregistrat per Radio Nacional, Catalunya Radio i Radio 4.

Pròxims concerts el duran a les illes Balears, Andalusia, Castella Lleó i València.

Programa

primera part
SONATA nº 23 en Fa menor, Op. 57 «Appassionata»

Allegro assai
Andante con moto
Allegro ma non troppo

Ludwig Van BEETHOVEN
(1770-1827)
segona part
JEUX D'EAU Op. 30 (1901) Maurice RAVEL
(1875-1937)
MÚSICA NOCTURNA Béla BARTÓK
(1881-1945)
CATALOGUE D'OISEAUX: LE COURLIS CENDRÉ 7è llibre (1985) Olivier MESSIAEN
(1908-1992)
L'ÎLE JOYEUSE Claude DEBUSSY
(1862-1918)