Joventuts Musicals de Ciutadella
AMB EL SUPORT DE
Ajuntament de Ciutadella de Menorca
Consell Insular de Menorca
Govern de les Illes Balears
Obra social “Sa Nostra”
Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música

ZALAS TRÍO (violí, clarinet i piano)

Divendres 8 de juny de 2012 a les 20:30

Sala de conferències del Seminari (Carrer del Seminari)

CONCERT PÚBLIC I GRATUÏT

Presentació

Beatriz Graf, clarinet — Carlota Amargós, violí — Nikolaos Stavlas, piano

Zalas Trio

El Zalas Trio va néixer a Londres al 2004 quan els tres components estudiaven al Royal College of Music de Londres. Des d’aleshores no han parat d’actuar per diferents escenaris del Regne Unit i al 2006 van enregistrar l’Atlantic Trio de J.A. Amargós Actualment tenen gairebé tot el repertori clàssic del s.XX per a aquesta formació i segueixen treballant amb regularitat. Han tocat a Espanta, Regne Unit, Suïssa, Itàlia i Grècia. L’any 2008 van ser seleccionats per la fundació Park Lane de Londres i van oferir concerts a les sales més prestigioses d’aquesta ciutat, Purcell Room i Wigmore Hall. Des de 2008 mantenen una relació professional amb el Verdher Trio, grup pioner d’aquesta formació.

Beatriz Graf – Neix a Thun, Suïssa, i estudia a la Hochschule de Berna fins que és admesa al Royal College of Music de Londres per a cursar un Master en la seva especialitat amb els professors Richard Hosford, Janet Hilton (clarinet), Tim Lines (Clarinet en Mib) i Michael Harris (clarinet baix) obtenint la «Marjorie & Dorothy Whyte Memorial Award». Actualment viu a Londres i treballa com a free-lance en diferents orquestres i formacions cambrístiques del Regne Unit i Suïssa. Recentment ha estat convidada com a clarinet baix a la Orquesta Filarmónica de Chile.

Carlota Amargós – Neix a Barcelona i després d’acabar el Grau superior de violí al CSMMB amb Agustín León Ara és aceptada al Royal Collage of Music de Londres per a cursar quatre anys d’Undergraduate amb el profesor Yossi Zivoni. Posterioment cursa un Postgrau a la Royal Academy of Music de Londres estudiant amb Maurice Hasson. Al 2011 obté un Doctorat a la Universitat de Michigan State, EEUU. Ha estat membre de les orquestres joves, JONC, JONDE i EUYO, i actualment treballa regularment amb orquestres professionals com l’Orquesta Sinfónica de Tenerife, Orquestra de Cadaqués, Orquesta Sinfónica de Galicia, Bandart Orchestra o la Real Filarmonía de Galicia. Al setembre 2007 va guanyar un accésit al concurs Primer Palau.

Nikolaos Stavlas – Neix a Seres, Grècia i cursa la carrera de piano, contrapunt, fuga i harmonia al conservatori de Thessaloniki. Posteriorment és acceptat al Royal College of Music de Londres per a cursar un Master amb el profesor Yonti Solomon. Ha guanyat el 1r. Primer Premi, Panhellenic Piano Competition del Conservatori de Thessaloniki així com la «Winifred Law Award» del Royal College of Music. Ha tocat de solista en vàries ocasions amb la State Orchestra de Thessaloniki. Actualment estudia un doctorat a la Goldsmith University de Londres.

Web oficial

Programa

primera part
Suite per a violí, clarinet i piano, op. 157-b (1936)

Ouverture
Divertissement
Jeu
Introduction et final

Darius MILHAUD
(1892-1974)
Atlantic Trio (2003)

Allegro
Lento
Presto
Allegro moderato

Joan Albert AMARGÓS
(1950)
segona part
Romanza del trio per a violí, clarinet i piano (1996) Gian Carlo MENOTTI
(1911-2007)
3 tangos

Bordel 1900
Libertango
Nightclub 1960

Ástor PIAZZOLLA
(1921-1992)