Què Feim?

Els propers actes que organitzam els trobareu a les diferents seccions Clàssics tot l’any, Dilluns de Música, Cineclub i Festival de Música d’Estiu. També  al cercador d’esdeveniments programats o al calendari del menú lateral.

Tot començant el 2018, Joventuts Musicals de Ciutadella, ho fa carregada de projectes i il·lusions que volem compartir amb tots els socis i sòcies, i alhora amb la resta de ciutadans que viuen amb il·lusió les propostes culturals que oferim. Aquest any també ho fem celebrant 60 anys de la fundació de la nostra Entitat.

60 anys és una data prou significativa en un món on el moviment associatiu està en crisi. El fet de l’entrega, sense altre pretensió que fer coses junts pel bé comú, no és un valor que estigui de moda. Joventuts Musicals de Ciutadella es manté ferm en aquesta idea, posant les ganes d’oferir Música i Cultura a una societat abduïda per tants d’estímuls externs que a vegades porten a l’apatia i al consum massiu de productes dissenyats per no pensar.

Volem donar un caire de celebració a totes les activitats que tenim programades aquest any, per recordar, precisament, la generositat dels que durant aquests 60 anys han entregat el seu temps i dedicació a fer possible una programació musical i cultural de primer ordre a Ciutadella i a Menorca, i que ens ha distingit precisament per açò, per ser un poble on la Cultura importa i hi te cabuda. El resultat de la riquesa d’activitats artístiques i Musicals que vivim avui no es pot entendre sense la presencia de Joventuts Musicals de Ciutadella al llarg de la historia més recent.

Tenim el gust de presentar-vos el logo commemoratiu que generosament ha dissenyat Mercè Orléans. En paraules de l’artista “he optat pel nombre ben gros, seguint l’estructura de l’espiral segons la proporció àuria”. Volem veure-hi, en aquesta intenció l’harmonia de les proporcions, l’harmonia de la música, en harmonia amb la vida que ens envolta.

Vos convidem idò a celebrar-ho amb nosaltres.

Visca la Música!

 

Dimecres 14 i dijous 15 de novembre al Cineclub projectam la pel·lícula Western.

Trobareu informació de les projeccions i concerts aquí

 

Cineclub

WESTERN

Projeccions: dimecres 14 a les 20:30; dijous 15 a les 20:30

  • País: Alemanya, Bulgària, Àustria (2017)
  • Durada: 121 minuts
  • Direcció i Guió: Valeska Grisebach
  • Fotografia: Bernhard Keller
  • Música: Momchil Mladenov, Velizar Sokolov, Christian Ugenti
  • Intèrprets: Meinhard Neumann, Reinhardt Wetrek, Syuleyman Alilov Letifov, Veneta Fragnova,… VOSE (alemany, búlgar, anglès)

  • Amb una elegància tan evident com complexa, la directora alemanya composa un drama intemporal construït sobre petites gestes. Un autèntic monument cinematogràfic europeu.
  • SINOPSI: Una quadrilla d’obrers alemanys s’assenta en un poble búlgar per aixecar una central hidràulica. Molesta el desvergonyiment barroer del seu desplegament, ofèn l’acarnissament eficient amb que desarrelen el paisatge, i ho empitjoren amb una masculinitat malentesa. Tot apunta cap al conflicte…