Què Feim?

Els propers actes que organitzam els trobareu a les diferents seccions Clàssics tot l’any, Dilluns de Música, Cineclub i Festival de Música d’Estiu. També  al cercador d’esdeveniments programats o al calendari del menú lateral.

Tot començant el 2018, Joventuts Musicals de Ciutadella, ho fa carregada de projectes i il·lusions que volem compartir amb tots els socis i sòcies, i alhora amb la resta de ciutadans que viuen amb il·lusió les propostes culturals que oferim. Aquest any també ho fem celebrant 60 anys de la fundació de la nostra Entitat.

60 anys és una data prou significativa en un món on el moviment associatiu està en crisi. El fet de l’entrega, sense altre pretensió que fer coses junts pel bé comú, no és un valor que estigui de moda. Joventuts Musicals de Ciutadella es manté ferm en aquesta idea, posant les ganes d’oferir Música i Cultura a una societat abduïda per tants d’estímuls externs que a vegades porten a l’apatia i al consum massiu de productes dissenyats per no pensar.

Volem donar un caire de celebració a totes les activitats que tenim programades aquest any, per recordar, precisament, la generositat dels que durant aquests 60 anys han entregat el seu temps i dedicació a fer possible una programació musical i cultural de primer ordre a Ciutadella i a Menorca, i que ens ha distingit precisament per açò, per ser un poble on la Cultura importa i hi te cabuda. El resultat de la riquesa d’activitats artístiques i Musicals que vivim avui no es pot entendre sense la presencia de Joventuts Musicals de Ciutadella al llarg de la historia més recent.

Tenim el gust de presentar-vos el logo commemoratiu que generosament ha dissenyat Mercè Orléans. En paraules de l’artista “he optat pel nombre ben gros, seguint l’estructura de l’espiral segons la proporció àuria”. Volem veure-hi, en aquesta intenció l’harmonia de les proporcions, l’harmonia de la música, en harmonia amb la vida que ens envolta.

Vos convidem idò a celebrar-ho amb nosaltres.

Visca la Música!

 

47è Festival de Música d’Estiu

Hem publicat les bases del concurs d’imatge del 47è Festival de Música d’Estiu, les trobareu aquí.

Dimecres 12 i dijous 13 de desembre al Cineclub projectam la pel·lícula Lazzaro Feliz.

Trobareu informació de les projeccions i concerts aquí

 

Cineclub

 

LAZZARO FELIZ

Projeccions: dimecres 12 a les 20:30; dijous 13 a les 20:30

  • País: Itàlia, Suïssa, França, Alemanya (2018)
  • Durada: 125 minuts
  • Direcció i Guió: Alice Rohrwacher
  • Fotografia: Hélène Louvart
  • Música: Lina Cardillo, Piero Crucitti
  • Intèrprets: Adriano Tardiolo, Agnese Graziani, Luca Chikovani, Alba Rohrwacher,… VOSE (Italià)

 

  • La directora italiana Alice Rohrwacher aconsegueix amb aquest film la més brillant i lírica aproximació al humanisme de Pasolini mesclat amb la mirada afectuosa d’Olmi, amb ressons de Visconti i de Los olvidados de Buñuel. Aquesta seductora raresa promet no deixar indiferent a ningú.
  • SINOPSI: Lazzaro, un jove camperol d’excepcional bondat, viu a La Inviolata, un llogaret que ha estat allunyat del món i és controlat per la marquesa Alfonsina de Lluna. Allà, la vida dels pagesos no ha canviat mai; són explotats, i ells, al seu torn, abusen de la bondat de Lazzaro. Un estiu, es fa amic de Tancredi, el fill de la Marquesa. Entre ells sorgeix una amistat tan preciosa que farà viatjar a Lazzaro a través del temps i el portarà a conèixer el món modern.