Què Feim?

Els propers actes que organitzam els trobareu a les diferents seccions Clàssics tot l’any, Dilluns de Música, Cineclub i Festival de Música d’Estiu. També  al cercador d’esdeveniments programats o al calendari del menú lateral.

Tot començant el 2018, Joventuts Musicals de Ciutadella, ho fa carregada de projectes i il·lusions que volem compartir amb tots els socis i sòcies, i alhora amb la resta de ciutadans que viuen amb il·lusió les propostes culturals que oferim. Aquest any també ho fem celebrant 60 anys de la fundació de la nostra Entitat.

60 anys és una data prou significativa en un món on el moviment associatiu està en crisi. El fet de l’entrega, sense altre pretensió que fer coses junts pel bé comú, no és un valor que estigui de moda. Joventuts Musicals de Ciutadella es manté ferm en aquesta idea, posant les ganes d’oferir Música i Cultura a una societat abduïda per tants d’estímuls externs que a vegades porten a l’apatia i al consum massiu de productes dissenyats per no pensar.

Volem donar un caire de celebració a totes les activitats que tenim programades aquest any, per recordar, precisament, la generositat dels que durant aquests 60 anys han entregat el seu temps i dedicació a fer possible una programació musical i cultural de primer ordre a Ciutadella i a Menorca, i que ens ha distingit precisament per açò, per ser un poble on la Cultura importa i hi te cabuda. El resultat de la riquesa d’activitats artístiques i Musicals que vivim avui no es pot entendre sense la presencia de Joventuts Musicals de Ciutadella al llarg de la historia més recent.

Tenim el gust de presentar-vos el logo commemoratiu que generosament ha dissenyat Mercè Orléans. En paraules de l’artista “he optat pel nombre ben gros, seguint l’estructura de l’espiral segons la proporció àuria”. Volem veure-hi, en aquesta intenció l’harmonia de les proporcions, l’harmonia de la música, en harmonia amb la vida que ens envolta.

Vos convidem idò a celebrar-ho amb nosaltres.

Visca la Música!

 

Dimecres 10 d’octubre  i dijous 11 d’octubre començam el nou curs del Cineclub amb la pel·lícula The Rider.

Trobareu informació de les projeccions i concerts aquí

 

Cineclub

Projeccions: dimecres 17 a les 20:30; dijous 18 a les 20:30

  • País: Estats Units (2017)
  • Durada: 104 minuts
  • Direcció i Guió: Chloé Zhao
  • Fotografia: Joshua James Richards
  • Música: Nathan Halpern
  • Intèrprets: Brady Jandreau, Mooney, Tim Jandreau, Lilly Jandreau, Leroy Pourier,… VOSE (anglès)

 

  • Aquesta cinta americana rodada per una directora xinesa aconsegueix un lirisme poc habitual al cinema d’aquell país. Un western, al cap i a la fi, tant poc comú com bell i estètic.
  • SINOPSI: Brady, una de les estrelles del rodeo i un talentós entrenador de cavalls, sofreix un accident que l’incapacita per tornar a muntar. Quan torna a casa s’adona que l’únic que vol fer és muntar a cavall i seguir amb la seva anterior condició. Brady emprèn un viatge a la recerca d’una nova identitat i del significat del seu nou esdevenir com a persona a un altre indret ben diferent.