DUO GLÜCK: LAURA SANZ, violoncel; MARICEL PONS, piano

Dilluns 7 de març de 2016 a les 20:30

Església del Socors (Carrer del Seminari)

Presentació

El DUO GLÜCK està format per Laura Sanz, violoncel, i Maricel Pons, piano. Va néixer l’any 2014 amb l’objectiu d’interpretar i oferir l’oportunitat de reviure algunes de les obres dels principals compositors del segle XVII, XVIII i XIX.

Han actuat en diversos sales de concert i cicles de música com ara al Centre Cívic de Sagrada Família, Centre Moral i Cultural de Poblenou, l’Auditori Caputxins de Figueres, entre altres.

Duo Glück: Laura Sanz, violoncel; Maricel Pons, piano

Maricel Pons inicia els estudis de piano als 7 anys a l’Escola Municipal de Música de Ciutadella de Menorca amb la professora Luba Klevtsova. El 2014 obté el títol superior de música al Conservatori del Liceu en l’especialitat d’interpretació amb els professors Albert Attenelle i Catherine Ordronneau. Ha rebut classes de perfeccionament dels pianistes Ramon Coll i Isabel Fèlix i classes magistrals d’Alain Planés, Nelson Delle-Vigne Fabri, Noemí Dalmau, Gennady Dzyubenko, Stanislav Pochekin i Seon-hee Myong. Ha participat i ha estat premiada en diversos concursos de piano i ha realitzat concerts com a pianista solista, un d’ells organitzat per Joventuts Musicals de Ciutadella de Menorca. És membre de diferents formacions de música de cambra amb les quals ha actuat al MEAM i a ArtTe. Actualment amplia la seva formació pianística amb la professora Isabel Fèlix.

Laura Sanz comença els seus estudis amb Gaëtane Duynslaeger i Lito Iglesias. L’any 2006 entra a l’ESMUC per a estudiar interpretació amb Arnau Tomàs. També ha rebut classes de Lluís Claret, Leonid Gorokhov, Daniel Grosgutin, etc. Durant diversos estius ha participat al curs universitari de «Música en Compostela», especialitzat en la interpretació la música espanyola, amb Marçal Cervera i Ángel Luis Quintana. En l’edició del 2007 reb el premi de la «Fundación Victoria y Joaquín Rodrigo». Participa sovint com a solista amb l’Orquestra de Guitarres de Barcelona, amb concerts en diversos festivals de guitarra i a l’Auditori de Barcelona. En l’àmbit de la música de cambra ha participat en diverses formacions, rebent consells del Quartet Casals i Kennedy Moretti. Pel seu interès en la música antiga ha estudiat violoncel històric amb Bruno Cocset i ha rebut consells de Roel Dieltins, Lorenzo Coppola i Emilio Moreno.

Programa

primera part
Pièces en concert

Prélude
Sicilienne
La Tromba
Plainte
Air de Diable

François COUPERIN
(1668-1733)
Sonata núm. 3 en La major op. 69 per a violoncel i piano

I. Allegro ma non tanto
II. Scherzo. Allegro molto
III. Adagio cantabile – Allegro vivace

Ludwig Van BEETHOVEN
(1770-1827)
segona part
Kol Nidrei op. 47 Max BRUCH
(1838-1920)
Suite populaire espagnole

1. El paño moruno
3. Asturiana
4. Jota
5. Nana
7. Polo