TRIO CARDONA – APELLÁNIZ – BAGARÍA

TRIO CARDONA – APELLÁNIZ – BAGARÍA (clarinet, violoncel i piano)

Dilluns 25 de juliol de 2016 a les 21:30

Claustre del Seminari (Carrer del Seminari)

Presentació

Ona Cardona, clarinet — David Apellániz, violoncel — Enrique Bagaría, piano

David Apellániz, Ona Cardona, Enrique Bagaría

Ona Cardona, clarinet

Mereixedora de nombrosos guardons, s’ha presentat com a solista amb les principals orquestres del país i de nombrosos festivals internacionals. Ha actuat també en sales com Wigmore Hall, St-Martin-in-the-Fields, Barbican Hall, Glyndebourne Opera, Berlin Konzerthaus, Nanjing Music Hall o Carnegie Hall. Apassionada de la música de cambra, ha compartit escenari amb artistes de la categoria de Madzar, Huber, Pascal, Banse, Erdmann, Hornung, Ortega, The Soloists of London o Cuarteto Casals. Compagina la seua activitat com a concertista amb la docència al Conservatorio Superior de Música de Aragón.

Web oficial


David Apellániz, violoncel

L’eclecticisme dels seus treballs, el seu gran rigor i l’enorme creativitat interpretativa que posa en tots els seus projectes, l’han dut a ser un dels violoncel·listes de referència de la seua generació. El pas per qualcuns dels millors festivals del món, els enregistraments i l’activitat com a solista acompanyat per la gran majoria d’orquestres espanyoles axí com d’un nombre important d’europees i americanes, li han valgut les millors crítiques en revistes com Gramophone, BBC Magazine, Scherzo, Ritmo. Membre de l’Arriaga Piano Trio. Ha compartit escena amb qualcun dels millors directors i intèrprets del panorama internacional.

Pàgina de Facebook


Enrique Bagaría, piano

Ha col·laborat amb prestigioses orquestres com la Simfònica del Teatre Mariïnski de Sant Petersburg, la Wiener KammerOrchester, la Salzburger Kammerphilarmonie, la Filarmónica de Bogotá i amb la majoria d’orquestres d’Espanya. A l’àmbit internacional destaquen les seues actuacions en sales de ciutats com Sant Petersburg, Kíev, Milà, París, Roma, Bogotá, Shanghai, Pequín, Nova York, Chicago, Brussel·less i Munic. Compagina l’activitat com a concertista amb la docència en el Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona.

Web oficial

Programa

primera part
Fantasiestücke op. 73 (1849) per a clarinet i piano

I. Zart und mit Ausdruck
II. Lebhaft, leicht
III. Rasch und mit Feuer

Robert SCHUMANN
(1810-1856)
Madrigal (1915) per a violoncel i piano Enrique GRANADOS
(1867-1916)
Requiebros (1934) per a violoncel i piano Gaspar CASSADÓ
(1897-1966)
segona part
Trio per a clarinet, violoncel i piano en la menor, op. 114

I. Allegro
II. Adagio
III. Andantino grazioso — Trio
IV. Allegro

Johannes BRAHMS
(1833-1897)

Preu de les entrades

Públic Socis
Numerada 20 12
Sense numerar 16 12