GERMANES MOLL SALORD (violí i piano)

Dilluns 29 d’agost de 2016 a les 21:30

Claustre del Seminari (Carrer del Seminari)

Presentació

Francina Moll i Margalida Moll

Francina Moll Salord, violí

Francina Moll és graduada al Royal College of Music de Londres, on obtingué un Màster d’Interpretació amb el professor Radu Blidar i prèviament el títol superior de violí amb la professora Natasha Boyarsky. Completà el Grau Mitjà a la Purcell School of Music a Londres amb el professor Evgueny Grach. Ha obtingut les beques Kathleen Trust, Albert Cooper Trust, AIE, FIDAH, Help Musicians UK i Anne Loveland Gift. És concertino de l’orquestra London Classical Soloists i toca al musical Phantom of the Opera, al West End de Londres. És músic resident de l’Orquestra Contemporània de Cambra Omnes Música així com de la 24/04 Orquestra d’Eerevan, Armènia, amb la qual ofereix concerts per recordar les víctimes del genocidi armeni. Toca amb l’Orquestra Simfònica de Tenerife, l’OBC, l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu i amb l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears. Aquest estiu ha actuat al festival d’estiu de Sinaia, Romania.


Margalida Moll Salord, piano

Recentment descrita per la crítica musical catalana com una «magnífica intèrpret amb un prometedor present i futur ple d’èxits internacional», actualment està cursant un Màster d’Interpretació al Royal College de Londres amb el professor Gordon Fergus-Thomspon. Els seus estudis estan generosament subvencionats per vàries beques d’estudis. En el 2014 va completar el seu Grau Superior al Royal College, on estudià amb els professors Ruth Nye i Gordon Fergus- Thomspon. Abans de començar els seus estudis superiors, va obtenir una beca per estudiar a la Yehudi Menuhin School de Londres. Margalida ha actuat com a solista en moltes sales de prestigi arreu d’Anglaterra, i recentment ha actuat en el festival-homenatge al compositor rus Serguei Prokofiev organitzat per l’Ambaixada de Rússia a Londres. També ha tocat arreu d’Espanya i ha estat l’única pianista becada per assistir a l’Acadèmia Intenational Barcelona Piano Academy 2015.

Programa

primera part
Nocturne en la major per a violí i piano (1957) Edvard BAGHDARSARYAN
(1922-1987)
Spanish Sketch per a violí i piano (1943) Xavier MONTSALVATGE
(1912-2002)
Sonata per a violí sol (1944)

I. Tempo di ciaccona

Béla BARTÓK
(1881-1945)
Cançons i dances per a piano núm. 7 & 8 (1921-1979) Frederic MOMPOU
(1893-1987)
Scherzo de la sonata F-A-E WoO2 (1853) Johannes BRAHMS
(1833-1897)
segona part
Sonata núm. 1, Op. 80

I. Andante assai
II. Allegro brusco
III. Andante
IV. Allegrissimo

Sergei PROKOFIEV
(1891-1953)
Libertango Ástor PIAZZOLLA
(1921-1992)

Preu de les entrades

Públic Socis
Numerada 20 12
Sense numerar 16 12