Dilluns de Música

Dilluns de Música

PianoEls concerts de Dilluns de Música són una activitat pública i gratuïta de Joventuts Musicals Ciutadella orientada a promoure joves intèrprets locals, nacionals i internacionals, sempre dins la línia de qualitat habitual dels nostres concerts. En general toquen intèrprets solistes (normalment acompanyats amb piano) o bé petites formacions instrumentals (trios o quartets de corda).

Aquests concerts són un «mostrador» ideal del nivell musical que intentem fer arribar al públic de la nostra illa, i també serveixen com a avanç del Festival de Música d’Estiu per aquells qui es vulguin introduir progressivament al mon de la música clàssica.

Bona part dels concerts provenen de les gires organitzades per Juventudes Musicales de España amb el patrocini del Ministerio de Cultura (àrea d’Artes Escénicas y Música). El programa es complementa amb concerts promoguts per la Fundació “Sa Nostra” i altres activitats musicals locals.

Els concerts tenen lloc a la sala de conferències del Seminari (carrer del Seminari) o bé a la sala d’actes del IES Josep Maria Quadrado (carrer Mallorca, 65) a les 20:30 hores.

Notes importants

  • No es permet obtenir enregistraments de les obres programades així com fer fotografies o realitzar filmacions durant la celebració dels concerts sense autorització prèvia de l’Organització.
  • L’Organització, si les circumstàncies ho reclamen, podrà alterar les dates, programes, intèrprets, etc., anunciats.
  • Es prega al públic que a l’entrada desconnecti l’alarma dels rellotges i dels telèfons mòbils. També es prega discreció en el consum de caramels amb embolcall.