44è Festival de Música d’Estiu Ciutadella 2016

44è Festival de Música d’Estiu Ciutadella 2016

Festival de Música d’Estiu Ciutadella 2016Un any més, i ja en són 44, Joventuts Musicals de Ciutadella es fa present a l’estiu del nostre poble per brindar a ciutadellencs i visitants un espai en què la música ens parli amb el seu llenguatge, aquell que mou l’esperit.

La música és una expressió simbòlica de l’ànima humana, i alhora un producte cultural privilegiat per la seva capacitat d’unificar i de gestionar identitats.

Avui més que mai, els humans necessitam d’aquesta unió i és per açò que per Joventuts Musicals de Ciutadella és un honor poder reunir en un programa com aquest, uns artistes que segur que ens faran vibrar des de l’emoció de les seues notes. Artistes de diversa procedència, fent una menció especial als músics menorquins que ens acompanyaran en aquestes vetllades d’estiu.

Avui fer musica és un luxe. Organitzar concerts de manera amateur com ho fem des de la nostra entitat no sempre és fàcil. Però la il·lusió de promoure entre els joves aquest art ens motiva cada dia.

Els nostres músics també lluiten diàriament per fer valer la seva formació i poder desenvolupar la seva activitat de manera professional. Menorca té grans músics, amb una formació sòlida que comença a les escoles de música locals.

Fem-ne una festa idò, de la nostra capacitat musical. Deixem-nos seduir per l’entorn privilegiat on ens trobem, l’assossec de l’estiu, la música que respirem.

Benvinguts!

Concerts d’enguany

Plànol del Claustre del Seminari

Feu clic al plànol per veure una versió més detallada amb la distribució de seients.

Plànol del Claustre del Seminari

Notes importants

  • No serà permesa l’entrada de públic al Claustre durant la interpretació de les obres.
  • No es permet obtenir enregistraments de les obres programades així com fer fotografies o realitzar filmacions durant la celebració dels concerts sense autorització prèvia de l’Organització.
  • L’Organització, si les circumstàncies ho reclamen, podrà alterar les dates, preus, programes, intèrprets, etc., anunciats.
  • Es prega al públic que a l’entrada desconnecti l’alarma dels rellotges i dels telèfons mòbils.
  • Els seients no numerats del Claustre del Seminari estan situats en el pati central i no tenen visibilitat directa a l’escenari.
  • La taquilla s’obrirà els dies de concert a les 20:00 hores i l’entrada del públic al Claustre serà a partir de les 21:00 hores.
  • Els Socis de la Capella Davídica tindran dret a un descompte del 20% sobre el preu general.
  • Els estudiants de música tindran dret a un descompte del 20% sobre el preu normal de les entrades, però no podran abonar-se ni reservar entrades anticipades amb aquest descompte.
  • Els infants menors de 12 anys tenen entrada gratuïta, però han de retirar prèviament les seves entrades junt amb els adults acompanyants.
  • La venda anticipada d’entrades es realitzarà a Foto estudi Hernando (carrer de Josep Maria Quadrado, 21) mentre que les reserves es podran fer a través d’aquest web fins a un mínim de 24 hores abans de l’inici del concert.
  • Per a consultes telefòniques urgents: 636 866 610.