Concerts Dilluns de Música 2016

Concerts Dilluns de Música del 2016

DUO GLÜCK: LAURA SANZ, violoncel; MARICEL PONS, piano

Dilluns 7 de març de 2016 a les 20:30 Església del Socors (Carrer del Seminari) Presentació El DUO GLÜCK està format per Laura Sanz, violoncel, i Maricel Pons, piano. Va néixer l’any 2014 amb l’objectiu Llegiu mes …

MÉNAGE À TRIO (trompa, violí i piano) – Concert comentat

Dilluns 11 d’abril de 2016 a les 20:30 Església del Socors (Carrer del Seminari) Presentació El projecte música per a trompa, violí i piano que els presentem pretén donar a conèixer el magnífic i poc Llegiu mes …

EURA FORTUNY, viola; JORDI CORNUDELLA, clarinet; QUIM CORNUDELLA, piano

Dilluns 9 de maig de 2016 a les 20:30Església del Socors (Carrer del Seminari) Presentació Els tres integrants del trio, Jordi Cornudella (clarinet), Quim Cornudella (piano) i Eura Fortuny (viola), són, des de sempre, uns Llegiu mes …

El violí i el clavecí entre els segles XVII i XVIII

El violí i el clavecí entre els segles XVII i XVIII Concert comentat Eva Febrer, violí barroc Patrícia Romero, clavecí Dilluns de Música. Dia 24 d’octubre a les 20.30 a la Sala Torrent de l’Església Llegiu mes …

Trio Ayren (violí, cello i piano)

CONCERT: GRANS TRIOS DE JOVENTUT Dilluns de Música. Dia 07 de novembre a les 20.30 a la Sala Torrent de l’Església del Socors TRÍO AYREN Bernardo Aguiar, violí Beatriz Perona, violoncel Nina Aranda, piano   Llegiu mes …

Ferran Talarn (guitarra)

Ferran Talarn, guitarra 12 de desembre de 2016 a les 20.30 a la Sala Torrent de l’Església del Socors Presentació Ferran Talarn Bria (Amposta, 1993). Inicia els estudis de guitarra amb el seu pare el Llegiu mes …