Corazón Gigante

Corazón Gigante

  • 128013-jpg-c_215_290_x-f_jpg-q_x-xxyxxPaís: Islàndia (2015)
  • Durada: 94 minuts
  • Direcció i guió: Dagur Kári
  • Fotografia: Rasmus Videbæk
  • Música: Karsten Fundal, Dagur Kári
  • Intèrprets: Gunnar Jónsson, Ilmur Kristjánsdóttir, Sigurjón Kjartansson, Margrét Helga Jóhannsdóttir…
  • VOS (islandès)
  • Projeccions: dimecres 2 a les 20:30; dijous 3 a les 20:30
  • RESSENYA: De la freda Islàndia ens arriba aquesta càlida i commovedora cinta. Un retrat estrafalari, tendre i divertit que mescla el surrealisme amb l’hiperrealisme. Tot passat per un immens actor (Gunnar Jónsson) interpretant a un carismàtic personatge.
  • SINOPSI: Als seus 43 anys, Fúsi és un inadaptat amb sobrepès, que mai ha tingut núvia i que té, com a únic interès, les batalles de la Segona Guerra Mundial. Un dia rep un cupó per acudir a una escola de ball, on coneix a Sjöfn, una dona solitària, com ell, amb profundes ferides psicològiques.