Masaan

Masaanmasaan-imdb

 • País: India, França (2015)
 • Durada: 109 minuts
 • Direcció: Neeraj Ghaywan
 • Guió: Varun Grover
 • Fotografia: Avinash Arun
 • Música: Bruno Coulais, Indian Ocean
 • Intèrprets: Richa Chadha, Sanjay Mishra, Vicky Kaushal, Pankaj Tripathy, Vinit Kumar,…
 • VOS (hindú)
 • Projeccions: dimecres 16 a les 20:30; dijous 17 a les 20:30
 • Ressenya: Valenta cinta índia, ben allunyada del Bollywood més comercial, que narra el drama de dues famílies fermades per les restriccions hinduïstes. Mescla de realisme social i melodrama, la pel·lícula desplega un relat amb missatge humanista.
 • SINOPSI: Benarés, la ciutat santa a la vora del Ganges, no té compassió amb aquells que no respecten les tradicions. Deepak, un estudiant d’un barri pobre, s’enamora perdudament d’una noia d’una casta superior. Devi, una universitària, intenta superar la desaparició del seu primer amant, mentre el seu pare, Pathak, és víctima de la corrupció policial i perd el sentit de la moral. I el petit Jhonta busca una família. Quatre personatges a la recerca d’un futur millor, atrapats entre l’època moderna i les tradicions.