Suburra

SuburraAdobe Photoshop PDF

 • País: Itàlia, França (2015)
 • Durada: 130 minuts
 • Direcció: Stefano Sollima
 • Guió: Sandro Petraglia, Stefano Rulli, Giancarlo De Cataldo, Carlo Bonini
 • Fotografia: Paolo Carnera
 • Música: Pasquale Catalano
 • Intèrprets: Pierfrancesco Favino, Greta Scarano, Jean-Hugues Anglade, Lidia Vitale, Elio Germano, Giulia Gorietti,…
 • VOS (italià, rumanès, anglès)
 • Projeccions: dimecres 23 a les 20:30; dijous 24 a les 20:30

 

 • Ressenya: Stefano Sollima, director de “Gomorra”, vehicula de nou un estilitzat thriller italià. Entre el cine d’autor i les sèries sobre la màfia, “Suburra” desplega una narració que aprofundeix en temes com l’ambició, i la necessitat imperiosa d’un canvi en l’ordre polític.

 

 • SINOPSI: Una Roma plena de polítics, malfactors, eclesiàstics i mafiosos que, en lloc de veure’s perjudicats pels escàndols de corrupció, augmenten el seu poder de manera exponencial. La pel·lícula, en paraules del director, és “un gàngster movie que reflecteix el final d’una era, d’un món polític i un món criminal que s’està convertint en una altra cosa”.