Sunset Song

sunsetsongSUNSET SONG

Projeccions: dimecres 21 a les 20:30; dijous 22 a les 20:30

  • País: Anglaterra, Luxemburg. (2015)
  • Durada: 135 minuts
  • Direcció: Terence Davis
  • Guió: Lewis Grassic Gibbon, Terence Davis
  • Fotografia: Michael McDonough
  • Música: Gast Waltzing
  • Intèrprets: Peter Mullan, Agyness Deyn, Mark Bonnar, Kevin Guthrie, Ron Donachie,…VOS (anglès)
  • El director anglès de The Deep Blue Sea composa una tensa elegia sobre el complicat destí d’un poble. La delicadesa de les imatges que esdevenen quadres acompanyades de cançons populars ens condueixen cap a destins incerts i de resignació.
  • SINOPSI: Un relat èpic i intimista sobre l’esperança, la tragèdia i l’amor ambientat a principis de la Gran Guerra (1914-1918). Es tracta d’una adaptació de la novel•la de l’autor escocès Lewis Grassic Gibbon.