Ferran Talarn (guitarra)

Ferran Talarn, guitarra

12 de desembre de 2016 a les 20.30 a la Sala Torrent de l’Església del Socors
talarn1Presentació

Ferran Talarn Bria (Amposta, 1993). Inicia els estudis de guitarra amb el seu pare el 2004. El 2005 continua la seva formació musical a l’Escola de Música Hiberus d’Amposta i el 2006 accedeix al Conservatori de Música de Tortosa on ha cursat el Grau Professional en l’especialitat de guitarra. Actualment estudia Grau Superior de guitarra en l’especialitat d’interpretació de Música Clàssica i Contemporània a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) amb Zoran Dukic.

Amplia la seva formació musical rebent classes magistrals de reconeguts professors i concertistes com Carles Trepat, Laura Young, Alex Garrobé, Miguel Trápaga, Margarita Escarpa, Gerardo Arriaga, Pedro Mateo González, Ricardo Gallén, Judiacel Perroy i David Russell.

talarn2

Des del 2007 ha tingut una intensa participació en concursos i certàmens d’interpretació musical, havent obtingut diversos premis i distincions, com ara: Primer Premi en el 3r Concurs de Solistes del Curs / Stage Internacional de Música Felip Pedrell de Tortosa – Juliol 2010; Primer Premi en la Fase Autonòmica de Catalunya del 10è Certamen Nacional d’Interpretació “Intercentres melòmans” en la categoria de Grau Professional – Desembre 2011; Segon Premi XVII Concurs d’interpretació musical l’Arjau (Barcelona) modalitat Música Catalana segles XX-XXI, Categoria Juvenil – abril 2012 i Segon Premi a la 81 Convocatòria del Concurs Permanent de Joventuts Musicals d’Espanya – abril al 2014.

Ha actuat en diversos auditoris de Lleida, Barcelona, Salou; destacant els concerts a l’Escola Municipal de Música de Salou, on va oferir el seu primer concert en solitari dins el cicle de Guanyadors del Concurs Vila de Salou 2008, ia l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa com a solista amb la “Ostia Chamber Orchestra”. També ha participat activament en festivals internacionals de guitarra.

Programa

 

Sonata en D menor K32 D. Scarlatti
1.Aria
Sonata en G menor K76 D. Scarlatti
1.Presto
Andante & Rondo Op.2 nº2 D.Aguado
Fantasia Op.19 Llegnani
Grandes Variaciones para guitarra sobre el Carnaval de Venécia F.Tàrrega
Homenaje a Tarrega J.Turina
Torrebermeje I.Albèniz
Capricho Diabólico (Omaggio a Paganini) M.Castelnuovo Tedesco