Después de la Tormenta

DESPUÉS DE LA TORMENTA

Projeccions: dimecres 18 a les 20:30; dijous 19 a les 20:30

  • País: Japó (2016)
  • Durada: 117 minuts
  • Direcció i guió: Hirokazu Koreeda
  • Fotografia: Yutaka Yamazaki
  • Música: Hanaregumi
  • Intèrprets: Hiroshi Abe, Kirin Kiki, Yôko Maki, Lily Franky, Isao Hashizume,… VOS (japonès)
  • El japonès Kore-eda és un reincident del cineclub pel seu tractament cinematogràfic tan genial a l’hora de mostrar les relacions familiars, amb un to tranquil i emblemàtic. En aquest cas, ens endinsarem en un drama proper a la comèdia, amb tocs realistes.
  • SINOPSI: Tot i haver començat una prometedora carrera d’escriptor, Ryota va de desil·lusió en desil·lusió; s’ha divorciat, i malgasta els seus diners. Arriba un punt, però, que decideix refer la seva vida, i guanyar-se novament la confiança dels seus éssers estimats.