Sing Street

SING STREET

Projeccions: dimecres 11 a les 20:30; dijous 12 a les 20:30

  • País: Irlanda, Anglaterra, USA (2016)
  • Durada: 106 minuts
  • Direcció i guió: John Carney
  • Fotografia: Yaron Orbach
  • Música: Becky Bentham, Christine Bergren,…
  • Intèrprets: Ferdia Walsh-Peelo, Kelly Thornton, Maria Doyle Kennedy, Jack Reynor, Aidan Gillen,… VOS (anglès)

 

 

  • Cinta irlandesa nominada a la millor comèdia-musical als Globus d’Or. Sing Street promet espontaneïtat, bona música i autenticitat; però, sobretot, promet commoure a la gran majoria a través de la mirada esperançadora d’uns joves que tenen la vida per davant… i no la volen deixar perdre.
  • SINOPSI: Connor, un noi de 15 anys que viu al Dublín dels anys 80, escapa de la seva conflictiva vida familiar fundant una banda de música, amb l’objectiu d’impressionar a una jove misteriosa de la que està enamorat.