El sabor de las cerezas

El sabor de las cerezas

En col·laboració amb el Cercle Artístic
Projeccions: dimecres 8 a les 20:30; dijous 9 a les 20:30

  • País: Iran, França (1997)
  • Durada: 95 minuts
  • Direcció i guió: Abbas Kiarostami
  • Fotografia: Homayun Payvar
  • So: Mohammad Reza Delpak, Jahangir Mirshekari
  • Intèrprets: Homayoun Ershadi, Abdolrahman Bagheri, Afshin Khorshid Bakhtiari, Safar Ali Moradi,… VOS (persa)

 

  • El cinema iraní va tenir en la dècada dels 70, 80 i 90 a Abbas Kiarostami com el seu màxim exponent. Amb aquesta cinta guanyava amb tot el mèrit la Palma d’Or a Cannes l’any 97. Antítesi del ritme frenètic de la majoria del cinema nord-americà, Kiarostami (mort el 2016), va deixar una empremta cinematogràfica molt personal i recomanable.

 

  • SINOPSI: Un home de mitjana edat decideix suïcidar-se. La seva única preocupació és trobar algú que l’ajudi i es comprometi a enterrar-lo. Aquesta situació li permet conèixer a una gran varietat de personatges.