La Doncella

Projeccions: dimecres 15 a les 20:30; dijous 16 a les 20:30

 

  • País: Corea del sud (2016)
  • Durada: 144 minuts
  • Direcció: Chan-wook Park
  • Guió: Sarah Waters (novel·la), Seo-kyeong Jeong (guió), Chan-wook Park (guió)
  • Fotografia: Chung-hoon Chung
  • Música: Yeong-wook Jo
  • Intèrprets: Min-hee Kim, Tae-ri Kim, Jung-woo Ha, Jin-woong Jo, Hae-suk Kim, So-ri Moon… VOS (coreà, japonès)
  • Aquesta obra del reputat director sud-coreà esdevé una pel·lícula d’època en la qual els jocs de miralls, els enganys entre personatges i les diferents estratagemes acaben per esquitxar més d’una narració, estructurada en el format de Rashomon (Kurosawa).

 

  • SINOPSI: Corea, dècada de 1930, durant la colonització japonesa. Una jove, Sookee, és contractada com a criada d’una rica dona japonesa, Hideko, que viu reclosa en una gran mansió sota la influència d’un tirà. Sookee guarda un secret i, amb l’ajuda d’un estafador, té una idea per canviar el rumb de la vida de Hideko.