Concerts Dilluns de Música 2017

Concerts Dilluns de Música 2017

Natalia Labourdette, cant i Jesús Campos, piano

Natalia Labourdette i Jesús Campos Ens oferiran un concert de cant i piano el proper dilluns 10 de abril de 2017. Natalia Labourdette (Madrid, 1992). Comença a tocar el violí amb cinc anys. Realitza estudis Llegiu mes …

 

 

 

 

 

 

Alejandro Cantos & Enrique Escartín, trombó i piano

Alejandro Cantos Sánchez comença els estudis de trombó a l’escola de Caudete als 7 anys amb el professor Vicente Asensi. Més tard, es trasllada al Conservatori d’Almansa on cursà part del Grau Professional amb el Llegiu mes …

 

 

 

 

 

Andry Lemekh (flauta) – Ulyana Popovych (piano)

Andry Lemekh (flauta) – Ulyana Popovych (piano) Dilluns 8 de març de 2017 a les 20:30 hrs.  a la Sala Torrent de l’església del Socors de Ciutadella.   Presentació: Андрій Лемех (Andriy Lemekh), flauta. Nascut Llegiu mes …

 

 

 

 

 

 

Olga Morral – acordió

Olga Morral, acordió Dilluns 27/02/17 a les 20.30h  a la Sala Torrent de l’església del Socors de Ciutadella. Presentació:   Olga Morral Bisbal (Cerdanyola del Vallès, 1992) (Barcelona) inicia els seus estudis d’acordió als 8 anys Llegiu mes …