Natalia Labourdette, cant i Jesús Campos, piano

Natalia Labourdette i Jesús Campos

Ens oferiran un concert de cant i piano el proper dilluns 10 de abril de 2017.

Natalia Labourdette (Madrid, 1992). Comença a tocar el violí amb cinc anys. Realitza
estudis professionals de violí i les acaba amb menció d’honor. Des de l’any  2013 estudia a la Universitat de les Arts de Berlín amb el professor Enrico Facini. Ha rebut classes de Dolora Zajick, Helen Donath, Nicola Beller i Eric  Schneider, en l’especialitat de Lied. Amb 21 anys rep la beca de Juventudes  Musicales de Madrid (2014). També ha estat becada la beca Bayreuth per la Richard Wagner Verband Berlin-Brandemburg (2015). Obté el Primer Premi i el Premi de l’European Union of Music Competitions for Youth al Concurs Permanent de JM d’Espanya, a més d’haver guanyat diversos premis. Com a solista ha interpretat a l’Auditori Nacional de Música de Madrid la part de soprano al Gloria de Vivaldi en el (2014) i la de Cosette de la sarsuela Bohemios de Vives en versió concertística (2015). Ha estat convidada a cantar a la gira de concerts “Young talents on tour” arreu de Luxemburg i Rin del Nord-Westfàlia a Alemanya (2016) i per a representar Espanya al “Festival
Europeo de Solistas” a Caracas, on va cantar amb una de les orquestres del Sistema en el Centro Nacional de Acción Social por la Música. L’octubre del 2016 va interpretar el paper d’Òscar ( Un ballo in maschera) baix la batuta de Donato Renzetti i la direcció escènica del conegut baríton Leo Nucci, al Teatro Municipale di Piacenza.
Jesús Campo Ibáñez (Madrid, 1992). Format a Móstoles els primers anys, continua la seva
formació al Conservatori Superior de Música de Madrid, on realitza estudis de piano, composició i clarinet i es gradua en les especialitats de piano i  direcció. Actualment estudia un màster en piano, especialitat Lied, a la “Hanns Eisler” Hochschule für Musik de Berlín tutelat per Wolfram Rieger. Ha
realitzat nombrosos concerts a Alemanya, Àustria, Bèlgica, Espanya, Suècia i Suïssa tant com solista i com acompanyant. Actualment compagina els projectes junt amb el CNE amb els estudis de màster. Ha col·laborat a diversos projectes com la gravació completa de les cantates de Bach junt amb l’ensemble del Kantaten Projekt, baix la direcció de Raphael Alpermann, o els concerts del cicle homenatge a György Kurtág, junt amb l’ECHO  Ensemble, baix la direcció de Manuel Nawri. Rep classes magistrals de piano, orgue, direcció, música de cambra, lied i contrapunt de S. Mikowsky, M. Bladkovsky, A. Bodó, R. Risaliti, J. F. Antonioli, G. Talbot, E. Orobio, J. López
Gimeno, C. Sandu, E. Bernaldo de Quirós, R. Lehrbaumer, T. Krämer entre d’altres És integrant del Trio Laforet junt amb Alejandra Ureña (violí) i Natalia Lázaro (cello) i col·labora amb agrupacions com l’Orquesta Allegro, la BSMM, la JORCAM o la JONDE.

Programa:

Henri D UPARC (1848-1933)

 • Chanson triste (1868)

Gioachino R OSSINI (1792-1868)

 • Tancredi (1813) “Come dolce all’alma mia” (Amenaide)

Franz S CHUBERT (1797-1828)

 • Die Liebende schreibt D. 673 (1819)

Vincenzo B ELLINI (1801-1835)

 • I Capuleti e i Montecchi (1830) “Eccomi in lieta vesta…” (Giulietta)

Johannes B RAHMS (1833-1897)
Vier Lieder op. 43 (1857-64)

 • I. Von ewiger Liebe

-PAUSA-

Enric G RANADOS (1867-1916)

Valses poéticos (c. 1895)

 • Introducción. Vivace molto
 • I. Melodioso
 • II. Tempo de vals noble
 • III. Tempo de vals lentoMelodioso
 • IV. Allegro humorístico
 • V. Allegretto
 • VI. Quasi ad libitum
 • VII. Vivo
 • VIII. Presto
 • Final. Tiempo de vals

Alban B ERG (1885-1935)
Sieben frühe Lieder (c. 1905)

 • III. Die Nachtigall

Giuseppe V ERDI (1813-1901)

Rigoletto (1851) “Gualtier Maldè!… Caro nome” (Gilda)

 

Enric G RANADOS (1867-1916)
Siete canciones amatorias (1913)

 • V II. No lloréis, ojuelos

Aquí podeu descarregar el programa amb les lletres de les cançons.