Miles Ahead

MILES AHEAD

EN COL·LABORACIÓ AMB “JAZZ OBERT”
Projeccions: dimecres 19 a les 20:30; dijous 20 a les 20:30
  • País: Estats Units (2015)
  • Durada: 100 minuts
  • Direcció: Don Cheadle
  • Guió: Steven Baigelman, Don Cheadle, Stephen J. Rivele, Christopher Wilkinson
  • Fotografia: Roberto Schaefer
  • Música: Robert Glasper
  • Intèrprets: Don Cheadle, Emayatzy Corinealdi, Ewan McGregor, Lakeith Stanfield, Brian Wolfman Black Bowman… VOSE (anglès)
  •  Miles Ahead ens retrata des de l’absoluta admiració la figura de Miles Davis en el moment de màxima crisis. Però no ho fa des del biopic habitual, sinó que s’executa de la mateixa manera que el seu jazz: mestís, tècnic, improvisat i salvatge.

  • SINOPSI: A finals dels 70 Miles Davis (Cheadle) desapareix sobtadament de l’ull públic. Mentre està sol i atrinxerat a casa seva apareix un espavilat reporter musical, Dave Braden (Ewan McGregor), i en el transcurs d’un parell de dies, els dos emprenen involuntàriament una aventura intensa per intentar recuperar una cinta que contenia l’enregistrament de les seves últimes composicions musicals.