El Viajante

El Viajante

Projeccions: dimecres 3 a les 20:30; dijous 4 a les 20:30

 

  • País: Iran, França (2016)
  • Durada: 125 minuts
  • Direcció i guió: Asghar Farhadi
  • Fotografia: Hossein Jafarian
  • Música: Sattar Oraki
  • Intèrprets: Taraneh Alidoosti, Shahab Hosseini, Babak Karimi, Mina Sadati,… VOSE (persa, anglès)

 

  • Farhadi (“Nader i Simin”, “Una separación”) es confirma com el millor director iraní actual i també un dels millors en l’àmbit internacional. Amb “El viajante” torna a aconseguir, a través de diàlegs i subtils gestos plens de significat, que el cor ens surti per la boca a través de situacions tan reals com pertorbadores.
  • SINOPSI: Emad i Rana han de deixar el seu pis al centre de Teheran a causa dels treballs que s’estan efectuant i que amenacen l’edifici. S’instal·len en un altre lloc, però un incident relacionat amb l’anterior inquilí canviarà dramàticament la vida de la jove parella.