Concerts 45è Festival de Música d’Estiu

Aquests son els concerts que podreu gaudir aquest estiu.

WATTEAU Ensemble

17 de juliol – 21.00h – Claustre del Seminari WATTEAU Ensemble           Aïda Borràs, flauta travessera Deu els seus inicis musicals a la banda de música del seu poble, Alcúdia. Acabada Llegiu mes …

Musica Reservata de Barcelona

29 de juliol – 21.00h – Església del Socors Musica Reservata de Barcelona           Isabel Juaneda i Marta Rodrigo, cantus Jordi Abelló i Mercè Trujillo, altus Albert Riera i Antoni Trigueros, Llegiu mes …

Orquestra de Cambra Illa de Menorca

03 d’agost – 21.00h – Teatre de Ciutadella Orquestra de Cambra Illa de Menorca Francesc Prat, direcció OCIM – ELS ELEMENTS I L’HOME Després de l’èxit obtingut amb l’estrena de la nova etapa de l’OCIM Llegiu mes …

The Hanfris Quartet

07 d’agost – 21.00h – Claustre del Seminari The Hanfris Quartet Música a cappella a l’estil Barbershop  Jordi Forcadell i Mas, tenor Juan Bertrand Castrodeza, lead/baríton Adrià Sivilla Ebri, baix Gener Salicrú i Soler, lead/baríton Llegiu mes …

Quartet Gerhard

14 d’agost – 21.00h – Claustre del Seminari Quartet Gerhardt Obres de Kurtág, Toldrà i Schubert Lluís Castán Cochs, violí Judit Bardolet Vilaró, violí Miquel Jordà Saún, viola Jesús Miralles Roger, violoncel Considerat un dels Llegiu mes …

Daniel Ligorio

21 d’agost – 21.00h – Claustre del Seminari Daniel Ligorio Piano – memorial Anton Aguiló Considerat per la critica i el public com a un dels pianistes de més projecció del panorama nacional. Ha ofert Llegiu mes …