Presentació 45è Festival de Música d’Estiu

Música, silenci, sentiment i emocions emprenen el seu ja tradicional viatge estiuenc per Ciutadella, de la ma del 45è Festival de Música d’Estiu.

El marc cultural del nostre poble restaria incomplet si Joventuts Musicals de Ciutadella no assistís a la seva cita anual amb la cultura, a la qual aporta la tan necessària, per no dir indispensable, Música, que ens convida a deixar vagar els nostres pensaments en els vastos dominis de la fantasia i l’espiritualitat.

Deixem-nos captivar idò, per ella; deixem-nos endur fins a límits insospitats, tan sols accessibles per mitjà de l’Art, i alimentem-nos d’aquest llenguatge universal de Pau.

La societat actual es veu flagel·lada contínuament per la violència. Malauradament la violència l’esclavatge, l’odi, la por, etc., són una constant en el nostre dia a dia. Responguem però, a la barbàrie, parlant d’esperança, parlant d’amor, i fem-ho a través de la música, que també des de Ciutadella actuï de manera inexorable, conscienciant a les persones, removent els esperits, i s’imposi altiva, imponent i magnífica, sobre la crueltat i la injustícia.

JM de Ciutadella vol agrair a Francesc Florit Nin que amb la seva destresa hagi plasmat en el cartell del Festival d’aquest any, el caràcter extasiant de la música, un caràcter efímer i etern al mateix temps, d’una espiritualitat radiant.

Deixin emportar-se, per tant, per la música i els silencis, sentiments i emocions que aquesta genera. En definitiva: gaudeixin.

Sigueu benvinguts!

La junta directiva de Joventuts Musicals de Ciutadella