WATTEAU Ensemble

17 de juliol – 21.00h – Claustre del Seminari

WATTEAU Ensemble

 

 

 

 

 

Aïda Borràs, flauta travessera

Deu els seus inicis musicals a la banda de música del seu poble, Alcúdia. Acabada la seva formació al Conservatori Superior de les Illes Balears, on es gradua amb el Premi extraordinari de fi de carrera, continua la seva formació al Koninklijk Conservatorium de la Haia entrant a la classe de Kersten McCall. Ha estat becàriadel “Programa d’ajudes per a l’ampliació d’estudis a l’estranger” de Sa Nostra.

L’any 2010 va ser seleccionada per participar a la Nicolet Beijing International Flute Competition. Ha col·laborat entre d’altres amb l’OSIB, la Banda municipal de Barcelona, la Residentie Orkest (la Haia), l’OBC i la Reial Orquestra del Concertgebouw (Amsterdam). És una convidada habitual al Festival Contrastes (Tournai, Bèlgica). 

Actualment viu a Lille, França, on compagina la seva activitat artística.

Grégoire Carpentier, violoncel

Originari d’Amiens, s’ha format a França i als Països Baixos. Ha estat alumne de Michel Poulet, Laurent Rannou i Jean-Marc Didier Thirault als conservatoris d’Amiens, Reims i Boulogne-Billancourt. L’any 2012 finalitza el màster de solista al Koninklijk Conservatorium de la Haia. Així mateix és diplomat en Musicologia.

Del seu recorregut musical en destaca el fet d’haver format part de l’Orquestra del Pacific Music Festival (Sapporo) sota les ordres del director Fabio Luisi. Des de 2015 forma duo de cambra amb el pianista Jean-Christophe Garcia.

Avui en dia resideix a Lille, des d’on desenvolupa la seva carrera musical, col·laborant regularment amb vàries formacions orquestrals. Dedica igualment part del seu temps a l’ensenyament al Conservatori de la Ville d’Arras.

Aurélien Penard, piano

Comença els estudis musicals amb Alain Raës, al Conservatori de Lille. Es perfecciona al Conservatori Regional de París amb Hugues Leclère abans de ser admès al Conservatori Reial de Brussel·les per rebre els consells de Piet Kuijken. Més tard continua els seus estudis amb Jean-Michel Dayez.

Apassionat de la música de cambra funda l’any 2007 el col·lectiu Septentrio que serà en sols alguns mesos d’existència, finalista del concurs internacional Vibrarte i interpretarà el triple Concert d’Alfredo Casella sota la batuta d’Enric Deltour. Així mateix, actua amb diferents formacions a França, Suïssa i Palestina.

Avui en dia és pianista acompanyant del Conservatori de Douai i és professor de piano i música de cambra als conservatoris d’Arras, Lens i Douai.

 

WATTEAU Ensemble

Trios per flauta, violoncel i piano

Aïda Borràs, flauta travessera

Grégoire Carpentier, violoncel

Aurélien Penard, piano

Part I.

Joseph Haydn (1732-1809)

Trio per a flauta, violoncel i piano n. 28 Hob.XV:16 (1790)

  • I. Allegro
  • II. Andantino più tosto allegretto
  • III. Vivace assai

Philippe Gaubert (1879-1941)

Trois Aquarelles (1921)

  • I. Par un clair matin
  • II. Soir d’Automne

Part II.

Carl Maria von Weber (1786-1826)

Trio per a flauta, violoncel i piano op. 63 (1818-19)

  • I. Allegro moderato
  • II. Scherzo. Allegro vivace
  • III. Schäfers Klage. Andante espressivo
  • IV. Finale. Allegro

 

Reserva les teves entrades