The Hanfris Quartet

07 d’agost – 21.00h – Claustre del Seminari

The Hanfris Quartet

Música a cappella a l’estil Barbershop 

Jordi Forcadell i Mas, tenor

Juan Bertrand Castrodeza, lead/baríton

Adrià Sivilla Ebri, baix

Gener Salicrú i Soler, lead/baríton

 

Presentació: 

The Hanfris quartet és un grup vocal masculí format el 2009 i tres vegades medalla d’or al Campionat d’Espanya de Quartets Barbershop. Els quatre membres, que compten amb una llarga trajectòria en formacions d’expressió exclusivament vocal, ajunten les seves capacitats per oferir un concert d’alta qualitat tècnica i interpretativa. El concepte d’espectacle arrenca de l’estil Barbershop i s’amplia i es projecta mitjançant una proposta dinàmica, alegre i d’alta connexió amb el públic, presentant versions de cançons de rock&roll, estàndards del jazz, swing, musicals, punk, clàssica, bandes sonores de pel·lícules, versions de temes en català i peces pròpies de l’estil.

El Barbershop o música de barberia és un estil de cant a cappella molt popular als Estats Units i en països del nord d’Europa com Suècia o el Regne Unit. El seu nom prové del fet que eren precisament les barberies els llocs on originàriament grups d’homes anaven a cantar aquestes cançons. Els arranjaments normalment tenen una textura molt homofònica i requereixen d’una capacitat vocal amb molta resistència, flexibilitat i rigor absolut en l’afinació. De la barreja de tots aquests elements n’esdevé una música molt espectacular i brillant que no deixa indiferent a ningú.

Des de 2009, The Hanfris quartet ha pogut oferir la seva música per tot Catalunya, Espanya, Andorra, Anglaterra, França, Suècia, Holanda i els Estats Units, essent considerats ara mateix un dels millors grups d’aquest estil. El passat 2015 van esdevenir el primer quartet del sud d’Europa en participar en uns Campionats Internacionals de Barbershop a Pittsburgh (EUA). Aquest 2017 repetiran l’experiència a Las Vegas. The Hanfris quartet actualment presenta el seu segon disc ON AIR, produït per Marc Parrot.

 

El seu palmarès consta de nombrosos premis com la Medalla d’or als Campionats d’Espanya de Barbershop (2016, 2014, 2011), el primer quartet membre de SABS (Spanish Association of Barbershop Singers) en participar en uns Campionats Internacionals de Barbershop (2015, Pittsburgh, EUA) i el primer quartet de SABS en participar en uns Campionats Europeus de Barbershop obtenint la 6a posició (2013).

 

Programa

Part I.

I can give you anything but love

Tonight, tonight

Irish Blessing

All my loving

Basin Street blues

A fool such as I

3 dècades de Pop-Rock en català

Part II.

Make’m laugh

Crazy little thing called Love

So much in love

If I fell

Teddy bear

La Rumba de Barcelona

This is the moment

 

Reserva les teves entrades al següent enllaç: