Doña Clara

Doña Clara

Projeccions: dimecres 4 a les 20:30; dijous 5 a les 20:30
  • País: Brasil, França (2016)
  • Durada: 146 minuts
  • Direcció i Guió: Kleber Mendonça Filho
  • Fotografia: Pedro Sotero, Fabricio Tadeu
  • Música: Gustavo Montenegro
  • Intèrprets: Sonia Braga, Maeve Jinkings, Irandhir Santos, Carla Ribas,… VOSE (portuguès)

 

  •  El força desconegut director brasiler Kleber Mendonça signa un fantàstic film on una heroïna contemporània (interpretat per Sonia Braga) ens obre els ulls en la lluita del món dels records i sentiments personals dins l’actualitat especuladora d’un món corrupte.
  • SINOPSI: Clara, una ex-crítica musical de 65 anys, viu retirada en un edifici particular, l’”Aquarius”, que voreja l’oceà i fou construït en la dècada de 1940. Un important promotor ha comprat tots els apartaments, però ella es nega a vendre el seu i emprèn una guerra freda contra l’empresa que l’assetja. La estressant situació li pertorba i la porta a pensar en la seva vida, en el seu passat, en els seus éssers estimats.