El hombre de la cámara

EL HOMBRE DE LA CÁMARA

CICLE: “HISTÒRIA DEL CINEMA” (GRATUÏT)
Projeccions: dimecres 25 a les 20:30; dijous 26 a les 20:30
  • País: Unió Soviètica (1929)
  • Durada: 68 minuts
  • Direcció, guió, muntatge: Dziga Vertov
  • Fotografia: Mijaíl Káufman
  • Música: The Alloy Orchestra
  • Intèrprets: Mijaíl Káufman Versió silent, amb subtítols en castellà.

 

  • El director soviètic Dziga Vertov fou un dels creadors més influents del llenguatge cinematogràfic des del punt de l’avantguarda. Aquesta cinta és una de les més importants dins la història del cinema que val la pena reveure i enamorar-se de les seves imatges. Extraordinari muntatge de la vida urbana a la Rússia de 1929, “El hombre de la cámara ” és sens dubte un dels documentals més aclamats de tots els temps, i segons la revista “Sight & Sound”, que va fer una enquesta entre centenars de crítics i directors de cinema, la 8ª millor pel·lícula de la història del cinema.