Clash

CLASH

Projeccions: dimecres 8 a les 20:30; dijous 9 a les 20:30

  • País: Egipte, França (2016)
  • Durada: 97 minuts
  • Direcció: Mohamed Diab
  • Guió: Khaled Diab, Mohamed Diab
  • Fotografia: Ahmed Gabr
  • Música: Khaled Dagher
  • Intèrprets: Nelly Karim, Hani Adel, El Sebaii Mohamed,… VOSE (àrab)

  • El director egipci Mohammed Diab reivindica la via de la reconciliació per explicar, amb ànim didàctic, una realitat tant complexa com desconeguda. L’estratègia narrativa, amb l’ús del so, del muntatge i els colors, aconsegueix crear un ambient claustrofòbic a partir de l’espai i els diàlegs.
  • SINOPSI: El Caire, estiu de 2013, dos anys després de la revolució egípcia, un dia de violents disturbis, un furgó de la policia es porta a desenes de manifestants amb conviccions polítiques i religioses diferents.