Your Name

YOUR NAME

Projeccions: dimecres 22 a les 20:30; dijous 23 a les 20:30
  • País: Japó (2016)
  • Durada: 106 minuts
  • Direcció, guió i fotografia: Makoto Shinkai
  • Direcció d’art: Akiko Majima, Takumi Tanji, Tasuku Watanabe
  • Música: Radwimps
  • Intèrprets (doblatge): Ryûnosuke Kamiki, Mone Kamishiraishi, Ryô Narita,… VOSE (japonès, xinès)

  • Your Name és l’obra mestra de Makoto Shinkai, un film tan rotundament bell, brillantment construït des de la narrativa i l’audiovisual que costa creure que pugui funcionar tan bé amb tots els elements dels que parteix.
  • SINOPSI: Taki i Mitsuha descobreixen un dia que mentre somien els seus cossos s’intercanvien, i comencen a comunicar-se per mitjà de notes. A mesura que aconsegueixen superar maldestrament un repte darrere l’altre, es va creant entre els dos un vincle que poc a poc es converteix en alguna cosa més romàntic.