En cuerpo y alma

EN CUERPO Y ALMA

Projeccions: dimecres 13 a les 20:30; dijous 14 a les 20:30
  • País: Hongria (2017)
  • Durada: 116 minuts
  • Direcció: Ildikó Enyedi
  • Fotografia: Máté Herbai
  • Música: Adam Balazs
  • Intèrprets: Géza Morcsányi, Alexandra Borbély, Zoltán Schneider, Ervin Nagy… VOSE (hongarès)

  • Tant emocionant com freda, tant romàntica com el gel. Així es podria descriure aquesta delicada faula d’aparent senzillesa on l’aparent fredor es va apropant a un reconfortant retrobament de insòlita calidesa.
  • SINOPSI: Maria, solitària i responsable, comença un nou treball com a supervisora. Aviat comencen a sorgir xafarderies i rumors sobre ella. El seu món es compon de xifres i dades impreses en la seva memòria des de la primera infància. Endre, el seu cap, és un tipus tranquil. Tots dos començaran a conèixer-se lentament.