Madre!

Madre!

Projeccions: dimecres 24 a les 20:30; dijous 25 a les 20:30

  • País: Estats Units (2017)
  • Durada: 121 minuts
  • Direcció i guió: Darren Aronofsky
  • Fotografia: Matthew Libatique
  • Música: Nancy Allen, Jeff Atmajian, Tony Finno,…
  • Intèrprets: Jennifer Lawrence, Javier Bardem, Ed Harris, Michelle Pfeiffer, Brian Gleeson,… VOSE (anglès).

  • El director Darren Aronfsky ens presenta una arriscada cinta que promet no deixar-nos indiferents. Amb un Bardem perfecte, el director juga de forma anàrquica a provocar-nos e incomodar-nos. Ho aconseguirà?
  • SINOPSI: A una dona (Jennifer Lawrence) li agafa per sorpresa que el seu marit (Javier Bardem) deixi entrar a casa a unes persones a les quals no havia convidat. A poc a poc el comportament del seu marit va sent més estrany, i ella comença a estressar-se e intentar fer fora tothom.