Concerts Clàssics tot l’any 2018

Kebyart Ensemble, quartet de saxos

Kebyart Ensemble está format per Pere Méndez, saxo soprano, Víctor Serra, saxo alt, Robert Seara, saxo tenor i Daniel Miguel, saxo baríton. Tots ells han cursat el grau superior en interpretació de música clàssica i Llegiu mes …

 

Franziska Andrea Heinzen, soprano – Benjamin Malcolm Mead, piano

Schubert i la música contemporània. Franziska Andrea Heinzen, soprano – Benjamin Malcolm Mead, piano La soprano suïssa Franziska Andrea Heinzen és llicenciada amb honors de les universitats musicals de Zuric i Düsseldorf. Va completar el Llegiu mes …

Miguel Marín, guitarra clàssica

Alexandre Tansman i la Música del Classicisme espanyol en la guitarra La primera part d’aquesta proposta artística està dirigida exclusivament al compositor polonès Alexandre Tansman, on tocaré les seves quatre obre mes destacades dins del Llegiu mes …