Concerts Clàssics tot l’any 2018

OCIM – Concert de cap d’any 2018 – Cants de Nura

CANTS DE NURA Cants de Nura és una obra simfònico-coral inèdita basada en temes populars menorquins que el compositor Joan Albert Amargós va escriure per a la Orquestra de Cambra Illa de Menorca. El compositor Llegiu mes …

Cooking America – Mercedes Gancedo i Beatriz Miralles – veu i piano

Cooking America Mercedes Gancedo i Beatriz Miralles – veu i piano Divendres 7 de desembre de 2018 a les 20:30 hores a la Sala Torrent de la Església dels Socors. Mercedes Gancedo (1990) és una Llegiu mes …

Els sons de la llegenda negra. La conjuració de Venècia – Il gesto armonico

Il gesto armonico Els sons de la llegenda negra. La conjuració de Venècia. Il Gesto Armonico és un ensemble fundat el 2014 per els músics Laura Sintes i Dimitri Kindynis, als que posteriorment s’uní Eva Llegiu mes …

 

Clara Gorrias – La mar fa riure i fa plorar

Clara Gorrias, La mar fa riure i fa plorar. Clara Gorrias estrena a Menorca el seu disc: “La mar fa riure i fa plorar”. Dissabte dia 13 d’octubre a les 20:30 hores a la Sala Llegiu mes …

 

Carlos Marín Rayo – piano

Carlos Marín Rayo (Madrid, 1994) ha estat descrit per la crítica espanyola com un pianista de “Poderosa tècnica”, “refinada musicalitat” i “maduresa musical sorprenent” (Món Clàssic, Roberto San Joan). El seu principal professora ha estat Llegiu mes …

Tolo Genestar, clarinet i Marc Sumsi, piano – MazikDuo

Tolo Genestar, clarinet i Marc Sumsi, piano son MazikDuo i ens presenten el seu disc Jewish life, portraits of the past. La presentació serà el  divendres 13 d’abril a les 20:30 hores a la Sala Llegiu mes …

Lore Amenábar – acordió

Lore Amenábar, acordió. Divendres 20 abril a les 20’30h a la Sala Pintor Torrent de la Església del Socors. Lore Amenábar neix a Irura l’any 1995. Als 8 anys inicia els seus estudis de acordió Llegiu mes …

Kebyart Ensemble, quartet de saxos

Kebyart Ensemble está format per Pere Méndez, saxo soprano, Víctor Serra, saxo alt, Robert Seara, saxo tenor i Daniel Miguel, saxo baríton. Tots ells han cursat el grau superior en interpretació de música clàssica i Llegiu mes …

 

Franziska Andrea Heinzen, soprano – Benjamin Malcolm Mead, piano

Schubert i la música contemporània. Franziska Andrea Heinzen, soprano – Benjamin Malcolm Mead, piano La soprano suïssa Franziska Andrea Heinzen és llicenciada amb honors de les universitats musicals de Zuric i Düsseldorf. Va completar el Llegiu mes …

Miguel Marín, guitarra clàssica

Alexandre Tansman i la Música del Classicisme espanyol en la guitarra La primera part d’aquesta proposta artística està dirigida exclusivament al compositor polonès Alexandre Tansman, on tocaré les seves quatre obre mes destacades dins del Llegiu mes …