Columbus

COLUMBUS

Projeccions: dimecres 7 a les 20:30; dijous 8 a les 20:30

  • País: Estats Units (2017)
  • Durada: 100 minuts
  • Direcció i guió: Kogonada
  • Fotografia: Elisha Christian
  • Música: Hammock
  • Intèrprets: John Cho, Haley Lu Richardson, Parker Posey,… VOSE (anglès, coreà)

 

  • El director novell anomenat Kagonada aconsegueix evocar a mestres com Ozu o Antonioni en aquesta petita gran joia del cinema independent. Un nou director que combina l’humanisme a petita estaca amb un domini portentós de les possibilitats formalistes del cinema.
  • SINOPSI: Un home es troba atrapat a Columbus, Indiana, on el seu pare arquitecte està en coma. L’home coneix una jove que vol quedar-se a Columbus amb la seva mare, una addicta que s’està recuperant, en lloc de perseguir els seus somnis.