Muchos hijos, un mono y un castillo

MUCHOS HIJOS, UN MONO Y UN CASTILLO

Projeccions: dimecres 21 a les 20:30; dijous 22 a les 20:30

  • País: Espanya (2017)
  • Durada: 90 minuts
  • Direcció: Gustavo Salmerón
  • Guió: Gustavo Salmerón, Raúl de Torres, Beatriz Montáñez
  • Fotografia: Gustavo Salmerón
  • Música: Nacho Mastretta
  • Intèrprets: Julieta Salmerón, Gustavo Salmerón,… VO (castellà).

 

  • Amb una franquesa poc habitual, l’espanyol Gustavo Salmerón ens presenta aquesta comèdia esbojarrada que també és preciós documental. Prodigi de protagonista que sorprèn per anar de l’entranyable al surrealisme.
  • SINOPSI: Julita ha complert tots els seus somnis de tenir una família nombrosa, un mico i un castell, i ara pateix els efectes de la crisi econòmica, sense diners per poder mantenir l’imponent immoble, i a base d’iniciativa i tacte intenta mantenir a la família.