Tierra de dios

TIERRA DE DIOS

Projeccions: dimecres 14 a les 20:30; dijous 15 a les 20:30

  • País: Anglaterra (2017)
  • Durada: 104 minuts
  • Direcció i guió: Francis Lee
  • Fotografia: Joshua James, Richards
  • Música: Dustin O’Halloran, Adam Wiltzie
  • Intèrprets: Josh O’Connor, Gemma Jones, Harry Lister Smith,… VOSE (anglès)

 

  • Un drama naturalista de impactants interpretacions així es podria descriure aquesta també opera prima de Francis Lee. Realisme anglès i cinèfil més enllà de Ken Loach, que irradia maduresa i emoció.
  • SINOPSI: Johnny Saxby és un jove granger de Yorkshire que intenta evadir-se dels seus problemes amb l’alcohol i el sexe. Quan arriba al poble durant la primavera un immigrant romanès per treballar en la cria d’ovelles, la seva visió de la vida canviarà de manera radical.