Loving Vincent

Loving Vincent

Projeccions: dimecres 14 a les 20:30; dijous 15 a les 20:30

  • País: Polònia, Anglaterra, Estats Units (2017)
  • Durada: 94 minuts
  • Direcció: Dorota Kobiela, Hugh Welchman
  • Guió: Dorota Kobiela, Hugh Welchman, Jacek Dehnel
  • Fotografia: Tristan Oliver, Lukasz Zal
  • Música: Clint Mansell
  • Intèrprets: Douglas Booth, Jerome Flynn, Robert Gulaczyk,… VOSE (anglès)

 

  • Aquest titànic i particular treball d’estil tant cinematogràfic com pictòric ens hipnotitzarà i transportarà dins l’univers pictòric del incomprès, a la seva època, geni holandès. Dit d’una altra manera, s’ha aconseguit atorgar vida a l’art (de Van Gogh).
  • SINOPSI: Primer llargmetratge compost per pintures animades, “Loving Vincent” és un film homenatge a Van Gogh en el qual cada fotograma és un quadre pintat sobre oli, tal com el mateix Vincent ho hagués pintat. Els seus 80 minuts de durada estan compostos per 56.800 fotogrames.