120 pulsaciones por minuto

120 PULSACIONES POR MINUTO

Projeccions: dimecres 2 a les 20:30; dijous 3 a les 20:30
  • País: França (2017)
  • Durada: 143 minuts
  • Direcció: Robin Campillo
  • Guió: Robin Campillo, Philippe Mangeot
  • Fotografia: Jeanne Lapoirie
  • Música: Arnaud Rebotini
  • Intèrprets: Nahuel Pérez Biscayart, Arnaud Valois, Adèle Haenel,… VOSE (francès)

 

  • Aquesta cinta francesa, premiada en diversos festivals, es mou entre el límit de l’excés i el descontrol per remoure consciències. Rebutjant el melodrama, el seu director triomfa sobretot en la història d’amor que hi resideix.
  • SINOPSI: París, principis dels anys 90. Un grup de joves activistes intenta generar consciència sobre la SIDA. Un nou membre del grup, Nathan, es quedarà sorprès davant la radicalitat i energia de Sean, que gasta el seu últim alè en la lluita.