Lucky

LUCKY

Projeccions: dimecres 23 a les 20:30; dijous 24 a les 20:30
  • País: Estats Units (2017)
  • Durada: 88 minuts
  • Direcció: John Carroll Lynch
  • Guió: Logan Sparks, Drago Sumonja
  • Fotografia: Tim Suhrstedt
  • Música: Elvis Kuehn
  • Intèrprets: Harry Dean Stanton, David Lynch, Ron Livingston,… VOSE (anglès).


  • Una humil i meravellosa pel·lícula on res és important, però tot és fascinant. A moments extravagant, altres sublims i de forma relaxada, Lucky ens farà reflexionar sobre la solitud i la mortalitat.
  • SINOPSI: ‘Lucky’ se centra en el viatge espiritual d’un home ateu de 90 anys. Havent sobreviscut més que els seus contemporanis, Lucky es troba en el tram final de la seva vida, on es veurà impulsat a un viatge d’autodescobriment l’objectiu final és la il·luminació.