Concert – Jeroni Sans Juanico, saxo – Jaume Sans Juanico, flauta

Jeroni Sans Juanico neix a Ciutadella l’any 2000. Inicia els estudis musicals a l’Escola de Música i Dansa als sis anys, on comença en l’especialitat de saxòfon amb Litus Arguimbau. L’any 2014 ingressa al Conservatori
Professional de Música de Menorca on continua els estudis musicals amb José Joaquín Sanjuán Ferrero.

Ha realitzat cursos de perfeccionament de saxòfon amb professors com Marie Bernadette Charrier, Javier de la Vega, Hans de Jong i ha estat dirigit sota la batuta d’Hilari García i Jacob de Haan amb la Banda del Conservatori. Ha participat a trobada de bandes dels Conservatoris de les Illes Balears a Palma i la trobada de bandes a Pollença amb l’agrupació musical de Ciutadella, també ha col•laborat amb la Shanti Big Band. Actualment, participa amb la Banda de l’Agrupació Musical de Ciutadella, amb la Banda de Música de Ferreries i la Banda de Música d’Alaior.

Jaume Sans Juanico, nascut a Ciutadella de Menorca l’any 2000, inicia els estudis musicals a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Ciutadella en l’especialitat de flauta travessera de la mà del mestre Andriy Lemekh. L’any 2014 s’ingressa al Conservatori Professional de Música i Dansa de Menorca i segueix la formació amb Adelaida Ponsetí i aquest darrer curs, amb Iris Taltavull.

Ha participat en dues ocasions amb Andriy Lemekh en el Festival d’Estiu a Lithica i en el Festival d’orgue amb Ulyana Popovych i Maria Camps. També ha participat en les trobades de flautistes de tota Menorca, trobades
de Bandes dels Conservatoris de les Illes Balears, i amb la Banda Municipal de Ciutadella va fer una trobada de Bandes de música a Mallorca. També amb el conservatori ha participat en cursos de perfeccionament amb Hilari
Garcia i Jacob de Haan. Forma part de diversos conjunts de l’àmbit musical de l’illa com, per exemple, la Banda Municipal de Música de Ciutadella, la Banda de Música de Ferreries i la Banda d’Alaior.

I Part
 • Solo per a Saxo Alt i Piano………………….. Bernhar Heiden (1910-2000)
 • Sonata Op. 19 per a Saxo Alt i Piano…………Paul Creston (1906-1985)
  I.- With vigor
  II.- With tranquility
  III.- With gaiety
 • 1a Suite en Sol Major BWV 1007………………………….J.S.Bach (1685-1750)
  I.- Prélude
  II.- Allemande
  II.- Courante
  III.- Sarabande
  IV.- Menuet I
  V.- Menuet II
  VI.- Gigue

Saxo: Jeroni Sans Juanico

II Part
 • Concerto No.1 in G Major, K.313………………………………W. A. Mozart (1756-1791)
  Allegro maestoso
  Adagio non troppo
  Tempo di Menuetto
 • Pièce pour flûte seule……………………………………………Jacques Ibert (1890-1962)
  II Carnevale di Venezia, op. 78………………………….Guilio Briccialdi (1818-1881)

Flauta travessera: Jaume Sans Juanico