Sara Aguiló Seguí, piano – Felip Llorens Servera, clarinet

Dilluns dia 14 de maig de 2018 a les 20:00 hrs. concert a càrrec de Sara Aguiló Seguí, piano i Felip Llorens Servera, clarinet.

Sara Aguiló Seguí, piano. Nascuda a Ciutadella de Menorca el 2001,
comença els seus estudis musicals el 2008 al Conservatori de Menorca a l’edat de 7 anys amb l’especialitat de viola amb Jaume Fabregat. A l’any següent, inicia els estudis de piano amb Guillem Busquets, professor fins a l’actualitat. A l’edat de 8 anys, participa en les MasterClasses impartides per Gennady Djubenko. L’any 2013, obté el títol del tercer grau de l’escola “Associated Board of the Royal Schools of Music”, amb la qualificació d’excel·lent. L’any 2014, complementa els seus estudis al Conservatori de Música amb classes amb la pianista Esperança Rotger. Aquest mateix any participa activament en la MasterClass d’Andreu Riera. Cursant ja quart de professional, pren part en l’Orquestra Simfònica del Conservatori dirigida per Hilari García. El 2017 realitza del Curs de Perfeccionament Pianístic impartit per Kiev Portella. A final del curs, assisteix a l’entrega de premis realitzada per la Conselleria d’Educació i Universitat al Rendiment Acadèmic després d’haver finalitzat el quart curs d’ESO. Actualment cursa simultàniament sisè de grau professional al Conservatori i primer de batxillerat científic-tecnològic a l’institut Josep Maria Quadrado.

 

El clarinetista Felip Llorens Servera neix a Ciutadella el 2001. Comença
la seva vida musical l’any 2005 a l’escola de música de Ciutadella on rep les seves primeres lliçons de llenguatge musical. 3 anys desprès comença classes de clarinet amb el profesor Manuel Guerra. A l’any 2009 va entrar al conservatori de música i dansa de Menorca on ha estat assistint a classes durant 9 anys i on ha hagut d’assolir els coneixements necessaris per arribar fins on és el dia d’avui. En aquest important tram de la seva vida ha fet clases de clarinet amb els professors Kiko López i Antoni Carrillos. Actualment, a més d’estar el darrer curs del conservatori, Felip Llorens toca el clarinet baix a la banda de música de Ciutadella, la qual dirigeix Joan Mesquida. A més, en la banda del Conservatori ha tingut l’oportunitat de gaudir de directors com Jacob de Haan i Hilari Garcia. També ha efectuats cursos de perfeccionament de clarinet amb els professors Tolo Mercadal, Tolo Genestar i el conjunt dels Barcelona Clarinet Players.

 

Programa:
I Part
 • Fantasia en Re menor Kv 397……………………… W.A. Mozart (1756-1791)
 • Estudi op. 8 n. 12 en Re# menor…………………….. A. Scriabin (1872-1915)
 • Nocturn op. 48 n. 1 en Do menor……………………. F. Chopin (1810-1849)
 • Valsa da Dor …………………………………………………. H. Villa-Lobos (1887-1959)

Piano: Sara Aguiló Seguí

II Part
 • Concert……………………………………………………………………………J. Stamitz (1717-1757)
  • Allegro moderato
  • Adagio
  • Poco Presto
 • Five Bagatelles…………………………………………………………………….G. Finzi (1901-1956)
  • I. Prelude
  • II. Romance
  • III. Carol
  • IV. Forlana
  • V. Fughetta

Clarinet: Felip Llorens Servera
Piano: Joan Sureda Pastor