Concerts 46è Festival de Música d’Estiu

Guiem Soldevila i Ponç Pons (Nura)

Guiem Soldevila i Ponç Pons “Nura” Fa una dècada, quan el poeta Ponç Pons (Alaior,1956) va escriure Nura, deia: “He escrit aquest llarg poema per exorcitzar l’enyor. La meva irrenunciable, però difícil, condició d’illòman menorquí Llegiu mes …

OCIM a la fresca

OCIM a la fresca Dia 13 de juliol a les 21:00hrs.  al Claustre del Seminari de Ciutadella. L’estiu és aquí. El sentim en cada porus, en cada alenada, en què Menorca se’ns muda a un Llegiu mes …

Déborah Monserrat i Armando Lorente, piano i percussió

Déborah Monserrat i Armando Lorente, piano i percussió DÉBORAH MONSERRAT TRIAY Nascuda a Ciutadella, començà els estudis musicals als 8 anys sent deixeble principalment dels pianistes: Marlén Coll, Ireneuz Jagla, Manuel Carra i Miquel Estelrich; Llegiu mes …

Trio Villanueva-Dumont – viola, violoncel i piano

Trio Villanueva-Dumont – viola, violoncel i piano Isabel Villanueva és valorada per la seva expressió i gran sensibilitat, així com pel seu afany de difondre la viola com a instrument amb veu pròpia. És una Llegiu mes …

Judith Jáuregui – piano

Judith Jáuregui – piano Piano – Memorial Anton Aguiló Dia 6 d’agost a les 21:00 hores. Programa: Manuel de Falla (1876-1946) Homenaje ‟Pour le tombeau de Debussy” IMF6 Franz Liszt (1811-1886) Ballade n. 2 en Llegiu mes …

Maria Berasarte i Pepe Rivero – Fado, jazz i música d’arrel

Maria Berasarte i Pepe Rivero Delirio – Fado, jazz i música d’arrel Pepe Rivero & Maria Berasarte presenten “Delirio”, un nou projecte a piano i veu treballat conjuntament des de la primera fins a l’última Llegiu mes …

Cuarteto Onnoven, quartet de tubes

Cuarteto Onnoven Dia 20 d’agost de 2018 a les 21:00 hores. Onnoven es un quartet de tubes format per David Llàcer, Joaquín Cortina, Héctor García i Mauro Fariña. Està constituït per una tuba contrabaix, una Llegiu mes …