Guiem Soldevila i Ponç Pons (Nura)

Guiem Soldevila i Ponç Pons “Nura”

Fa una dècada, quan el poeta Ponç Pons (Alaior,1956) va escriure Nura, deia: “He escrit aquest llarg poema per exorcitzar l’enyor. La meva irrenunciable, però difícil, condició d’illòman menorquí m’ha duit a ser estranger per tot”. Publicat el 2006, Nura és un dels millors llibres que s’han publicat en català aquest segle XXI, una referència ineludible.

Guiem Soldevila (Ciutadella,1980) músic, cantant i compositor, fa una pausa a la gira del nou disc “Fins demà o la propera metamorfosi” per a compartir amb Ponç Pons aquest recital tan especial. El 2011 va musicar “Nura” i el va convertir en un disc. La força i emoció de la seva veu, i la guitarra i piano de cua, t’embolcalla i t’abstreu per centrar-te en el missatge del poema.

Una oportunitat única per a sentir en directe al poeta i al músic creadors d’aquesta obra, junts a l’escenari.

 

El concert tindrà lloc el dia 7 de juliol de 2018 a les 21:00hrs. al Claustre del Seminari de Ciutadella.