Cuarteto Onnoven, quartet de tubes

Cuarteto Onnoven

Dia 20 d’agost de 2018 a les 21:00 hores.

Onnoven es un quartet de tubes format per David Llàcer, Joaquín
Cortina, Héctor García i Mauro Fariña. Està constituït per una
tuba contrabaix, una tuba baix i dues tubes tenores o  bombardins. La  formació d’aquest quartet es gesta l’any 2007, quan tres músics de  València, Cantabria i Tenerife coincideixen a Palma de Mallorca per  cursar els seus estudis musicals al Conservatori Superior de les Illes  Balears, baix la tutela del professor David Llàcer.

Després de de una mica mes de deu anys el camins d’aquests músics es tornen a trobar per la formació del Quartet Onnoven, que tracte de les qualitats tècnicas i interpretativas a la seva màxima expressió  a traves de la seva singular sonoritat.

 

 

El quartet Onnoven presenta una proposta innovadora que preten apropar  aquests instruments a tot tipus de públic per mitjà d’un repertori que abarca distints estils musicals, des de peces sinfóniques amb arranjaments propis fins a composicions originals, en las que es podrà apreciar el gran potencial expressiu d’aquesta formació.

 

 

Programa:

1ª parte:

  • 5ª sinfonía (1r mov.) L. V. Beethoven / Arr. David Llácer
  • Bruckner Etüde Enrique Crespo
  • Wolkenschatten Jan Koetsier
  • Benediction John Stevens

2ª parte:

  • La boda de Luis Alonso Gerónimo Giménez / Arr. David Llácer
  • Fantasy Ralph Martino
  • Viva voce! John Stevens
  • Tres Milongas Enrique Crespo