El viaje de Nisha

Projeccions: dimecres 10 a les 20:30; dijous 11 a les 20:30
  • País: Noruega, Alemanya, Suècia, França, Dinamarca (2017)
  • Durada: 106 minuts
  • Direcció i Guió: Iram Haq
  • Fotografia: Nadim Carlsen
  • Música: Lorenz Dangel, Martin Pedersen
  • Intèrprets: Maria Mozhdah, Adil Hussain, Ekavali Khanna, Rohit Saraf,… VOSE (noruec, urdu)

 

  • Es nota que la directora noruega-paquistanesa, Hiram Haq sap molt de la història que ens narra. I açò fa que altres cintes que han treballat la relació de orient i occident en el passat no ho fessin amb la mateixa honestedat.
  • SINOPSI: Nisha, una noia de 16 anys, viu a Noruega una doble vida. A casa és la perfecta filla pakistanesa, però quan surt amb els seus amics es converteix en una noia més occidental. Per un fet transcendental els dos mons xoquen i, per donar-li una lliçó, els seus pares decideixen enviar-la a Pakistan, on haurà de adaptar-se a aquella cultura.