Como nuestros padres

COMO NUESTROS PADRES

Projeccions: dimecres 7 a les 20:30; dijous 8 a les 20:30

 

  • País: Brasil (2017)
  • Durada: 102 minuts
  • Direcció: Laís Bodanzky
  • Guió: Laís Bodanzky, Luiz Bolognesi
  • Fotografia: Pedro J. Márquez
  • Música: Patrícia Portaro, Felipe Romão
  • Intèrprets: Maria Ribeiro, Clarisse Abujamra, Antonia Baudouin, Herson Capri,… VOSE (Portuguès)

  • Suggerent drama brasilè on la seva directora proposa una oportuna reflexió feminista en la que no pocs espectadors es reconeixeran. Convivència entre generacions i entre diferents sexes on hauria de vèncer el respecte mutu.
  • SINOPSI: Rosa és una dona que només anhela ser perfecta, en el seu treball i com a mare, filla, esposa i amant. Com més s’esforça, més sent que ho està fent malament. Rosa es veu atrapada per les exigències de dues generacions, fins que un dia la seva mare deixa caure una bomba, i Rosa comença a redescobrir el seu veritable jo.