Los Olvidados

LOS OLVIDADOS

Projecció: dimecres 28 a les 20:30; dijous 29 a les 20:30

CICLE: “HISTÒRIA DEL CINEMA” (GRATUÏT)

  • País: Mèxic (1950)
  • Durada: 77 minuts
  • Direcció: Luis Buñuel
  • Guió: Luis Alcoriza, Luis Buñuel
  • Fotografia: Gabriel Figueroa
  • Música: Rodolfo Halffter
  • Intèrprets: Alfonso Mejía, Roberto Cobo, Estela Inda, Miguel Inclán,… VOE
  • El millor film de l’etapa mexicana de Buñuel és un retrat impressionant de la infància en els suburbis de Ciutat de Mèxic després de la Segona Guerra Mundial. Un treball poderosament realista i moralment ambigu.
  • SINOPSI: El Jaibo és un adolescent que escapa d’un correccional i es reuneix al barri amb els amics. Uns dies després, el Jaibo mata, en presència del seu amic Pedro, al noi que suposadament va tenir la culpa que l’enviessin al reformatori. A partir de llavors, el destí dels dos amics anirà pel mateix camí.