Lazzaro feliz

LAZZARO FELIZ

Projeccions: dimecres 12 a les 20:30; dijous 13 a les 20:30

  • País: Itàlia, Suïssa, França, Alemanya (2018)
  • Durada: 125 minuts
  • Direcció i Guió: Alice Rohrwacher
  • Fotografia: Hélène Louvart
  • Música: Lina Cardillo, Piero Crucitti
  • Intèrprets: Adriano Tardiolo, Agnese Graziani, Luca Chikovani, Alba Rohrwacher,… VOSE (Italià)

 

  • La directora italiana Alice Rohrwacher aconsegueix amb aquest film la més brillant i lírica aproximació al humanisme de Pasolini mesclat amb la mirada afectuosa d’Olmi, amb ressons de Visconti i de Los olvidados de Buñuel. Aquesta seductora raresa promet no deixar indiferent a ningú.
  • SINOPSI: Lazzaro, un jove camperol d’excepcional bondat, viu a La Inviolata, un llogaret que ha estat allunyat del món i és controlat per la marquesa Alfonsina de Lluna. Allà, la vida dels pagesos no ha canviat mai; són explotats, i ells, al seu torn, abusen de la bondat de Lazzaro. Un estiu, es fa amic de Tancredi, el fill de la Marquesa. Entre ells sorgeix una amistat tan preciosa que farà viatjar a Lazzaro a través del temps i el portarà a conèixer el món modern.