The Guilty

THE GUILTY

Projeccions: dimecres 23 a les 20:30; dijous 24 a les 20:30

  • País: Dinamarca (2018)
  • Durada: 85 minuts
  • Direcció: Gustav Möller
  • Guió: Gustav Möller, Emil Nygaard Albertsen
  • Fotografia: Jasper Spanning
  • Intèrprets Jakob Cedergren, Jessica Dinnage, Omar Shargawi, Johan Olsen,… VOSE (danès).

 

  • Fantàstica òpera prima danesa que desgrana un fantàstic guió de tensió i suspens. Els pocs recursos econòmics, musicals i gestuals es compensen fabulosament amb ingeni i una perfecta planificació.
  • SINOPSI: Asger Holm, un oficial de policia relegat a operador del servei d’emergències, rep l’estranya trucada d’una dona aterrida que pressumtament ha estat segrestada. Asger haurà d’ajudar a la dona en perill amb l’ajuda dels seus companys en tot el país, lidiant alhora amb els seus propis dimonis personals.