Tres Caras

TRES CARAS

Projeccions: dimecres 2 a les 20:30; dijous 3 a les 20:30

  • País: Iran (2018)
  • Durada: 100 minuts
  • Direcció: Jafar Panahi
  • Guió: Jafar Panahi, Nader Saeivar
  • Fotografia: Amin Jafari
  • Intèrprets: Behnaz Jafari, Jafar Panahi, Marziyeh Rezaei, Maedeh Erteghaei, Narges Delaram,… VOSE (persa, azerbaijaní)

  • Des de fa anys que el cinema iranià confon de forma volguda i reiterada la ficció amb la realitat. Panahi, director de l’aclamada “El Círculo”, aconsegueix la seva obra més lírica, precisa i lliure per fer aquesta crítica a la hipocresia de la massa.
  • SINOPSI: Una famosa actriu iraniana rep el vídeo inquietant d’una jove demanant la seva ajuda per escapar de la seva família conservadora. Llavors demana al seu amic, el director de cinema Jafar Panahi, que l’ajudi a entendre si es tracta d’una manipulació. Junts, emprenen camí cap al llogaret de la noia en les remotes muntanyes del Nord-oest, on les tradicions ancestrals continuen regint la vida local.